Maak van 2020 jouw beste jaar ooit!

Groei maximaal als ondernemer én als bedrijf

Jezelf ontwikkelen is de beste investering!

Wellicht neem je het jezelf al een tijd voor, je wilt jezelf op persoonlijk vlak ontwikkelen. Je werkt al enige tijd in jullie familiebedrijf, houdt gevoelsmatig alle ballen in de lucht maar je hebt het idee dat je niet echt verder komt. Je blijft steeds weer tegen dezelfde zaken aanlopen; zoals medewerkers die zaken niet van jou aannemen (en wel van je vader of moeder), de noodzakelijke vernieuwingen blijven uit en je komt niet verder.

Veel opvolgers herkennen dit gevoel. Ze willen wel iets anders, maar weten niet hoe!
De eerste stap is je te realiseren dat iedereen blinde vlekken heeft en dat jij ook onderdeel vormt van het systeem dat deze ‘problemen’ veroorzaakt. Daarom is het vaak lastig om naar je eigen situatie te kijken en dan te beslissen wat je anders gaat doen en hoe je dat gaat aanpakken.

‘Zelfs het scherpste mes kan zichzelf niet slijpen’
We hebben allemaal op sommige momenten een ander nodig die ons verder kan brengen. Iemand die ons uitdaagt, een spiegel voorhoudt en de juiste vragen stelt. Denk maar aan topsport. Elke sporter heeft een coach. Zo is het ook in het bedrijfsleven. De beste en meest succesvolle ondernemers hebben een coach.

Dus wil jij groeien? Investeer in coaching en training
Je bent opvolger in jullie familiebedrijf. Dat betekent dat er ook heel wat van je verwacht wordt en er een behoorlijke verantwoordelijkheid bij jou ligt. Je kunt het rustig op je af laten komen en hopen dat het goed gaat. Maar helaas wijst de praktijk uit dat dit niet vanzelf goed gaat. Het betekent dat je in actie moet komen.

Welke opvolger wil jij zijn?
1.       Een opvolger die pro-actief is, weet waar hij voor staat én een helder doel voor ogen heeft?
2.       Of een opvolger die afwacht en zijn/ haar eigen ontwikkeling op een laag pitje heeft staan?

Hoe zou het voor je zijn als je met meer energie, rust en vertrouwen aan het roer van jullie familiebedrijf staat?
Al onze klanten die aan de slag zijn gegaan met persoonlijke ontwikkeling, zien hun bedrijfsresultaten groeien. Gewoonweg omdat zij zich gaan richten op zaken die belangrijk zijn voor het bedrijf en zich niet meer laten leiden door de waan van de dag. Ze handelen daadkrachtig en werken samen met hun team.

Wil jij dit ook? 
Gericht stappen zetten naar effectiever leiderschap in jouw familiebedrijf?
De beste versie van jezelf worden en van 2020 jouw beste jaar ooit maken?

Het doeltreffende programma bestaat uit persoonlijke coachgesprekken en groepstrainingen waarbij we 7 stappen doorlopen.

Wil je graag:
  • Jezelf als leidinggevende ontspannen en zelfverzekerd voelen én toch resultaten bereiken?
  • Van jullie familiebedrijf nog meer jouw bedrijf maken en een kwaliteitsslag maken?
  • Een enthousiast team van medewerkers om je heen creëren waar je positieve energie van krijgt?
  • Jezelf voldaan en trots voelen op wat je doet en bereikt?
  • Het maximale uit jezelf halen op een manier die goed bij jou past?

Dan is ons programma 100 procent iets voor jou!
Je wordt gedurende 10 maanden uitgedaagd om de directeur te worden die je wil zijn, je gaat jouw ideeën concreet maken en jouw wensen worden werkelijkheid! Jullie bedrijf groeit in allerlei opzichten. Je leert elke situatie te managen ook met familieleden, juist wanneer het lastig wordt

Deze praktijkgerichte cursus start weer en jij kan er bij zijn!

Niet voor iedereen is deze cursus geschikt, omdat we stevig doorpakken. Dit betekent dat je wel ambitie moet hebben en er echt voor wil gaan. We dagen jou uit. Spreekt het je aan?
Ga vrijblijvende met ons in gesprek zodat we kunnen onderzoeken waar jij nu staat en wat voor jou een volgende stap kan zijn.

Dit kan ook telefonisch. (Klik hier voor een gesprek)

We werken met kleine groepen (maximaal 10 deelnemers) waardoor er veel ruimte is voor eigen inbreng en jouw persoonlijk ontwikkeling waardoor je het maximale resultaat behaald!

We spreken je graag!

Hartelijke groet,
Carola en Liane

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK: DE 5 STRATEGIEËN BIJ OPVOLGING


    * Bij verzenden ga je akkoord met onze privacy verklaring.