fbpx

Opleidingen

“Succes heb je alleen, als je het deelt met anderen – Napoleon Hill”

Trainingen & Workshops

Ben jij de nieuwe generatie in jullie familiebedrijf en wil je je ontwikkelen tot leidinggevende of directeur? Met ons opleidingsaanbod versterk je jezelf en kom je direct in actie waardoor je bereikt wat je wilt.

FAMILIEBEDRIJF OPVOLGING

In het familiebedrijf is het van cruciaal belang om als team goed samen te werken en met elkaar te blijven communiceren. Het moment van opvolging is een belangrijk moment voor de continuïteit van het familiebedrijf en de harmonie binnen de familie.

OPLEIDING: SUCCESVOL OPVOLGEN IN HET FAMILIEBEDRIJF

Als nieuwe generatie sta je voor de schone taak het bedrijf succesvol voort te zetten, een eigen visie op de toekomst te ontwikkelen en de medewerkers daarin meenemen. Dat is niet altijd makkelijk. Het vraagt doorzettingsvermogen, ambitie én lef.

De training bevat 9 trainingsdagen van 9.30 tot 16.30 uur,7 coachgesprekken en 1 familiegesprek

ORGANISATIE ONTWIKKELING

Voor elk familiebedrijf is het van belang om te blijven vernieuwen. Zonder ontwikkeling sta je stil en stilstand is achteruitgang. Samen krijgen we voor ogen welke kant jullie op willen met de organisatie en welke stappen er nodig zijn.

ONTWIKKELING TEAM

Voor elke opvolger is het cruciaal om een goed team om zich heen te bouwen waar medewerkers elkaar respecteren en prettig samenwerken. Hierdoor draagt een ieder bij aan het behalen en het verhogen van de organisatiedoelstellingen en kan het familiebedrijf succesvol continueren. Het doel van de teamtraining is voor elk familiebedrijf anders en wordt tijdens het intakegesprek besproken en vastgelegd.

COACHING

Persoonlijke coaching is al lang geen luxe meer, maar een must. Het is nodig om zo af en toe de juiste vragen gesteld te krijgen zodat je uit je tunnelvisie stapt in een snel veranderende wereld. Zeker als je ondernemer bent.  De meest succesvolle ondernemers kiezen voor coaching omdat ze daardoor groeien als ondernemer en als mens. Onze coaching is praktisch en concreet. Al onze coaches zijn zelf ondernemer én gespecialiseerd in het familiebedrijf.

BEGELEIDING DGA

Deze opleiding is exclusief voor de overdragende generatie in het familiebedrijf die aan het begin van het opvolgingsproces staat en de ondernemers die midden in het opvolgingsproces zitten en die graag willen leren van andere ondernemers die in een vergelijkbaar proces zitten.

Chat openen
1
Hoi, heb je vragen? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Carola