fbpx

Maak je familiebedrijf futureproof

Groei maximaal als ondernemer én als bedrijf

TRAINING: Hoe maak je jouw familiebedrijf Futureproof?

Als je doet wat je deed, dan krijg je steeds minder dan wat je kreeg! Dit geeft de noodzaak van verandering aan. In dat opzicht had Darwin gelijk toen hij opmerkte dat niet de sterkste, niet de slimste of de snelste overleeft, maar degene die het beste in staat is om zich aan te passen aan veranderende omstandigheden.

Een plan maken en veranderingen in het bedrijf doorvoeren is pure noodzaak. Immers stilstand in de huidige economie is een garantie voor regelrechte achteruitgang. Niets doen is geen optie!

Tweedaagse training

PROGRAMMA INFORMATIE

 12 en 13 mei 2020

 N.T.B.

 Max 8 pers.

 1197,- ex BTW

 2 Dagen

  Hoe blijf je jullie concurrenten voor in een snel veranderende markt?
  Op welke terreinen kun je snel winst boeken?
  Ook geïnteresseerd in sneller en soepeler je bedrijf blijvend vernieuwen?

‘Niet lullen, maar poetsen’

Voor een familiebedrijf met een lange historie kan het meer energie kosten om de koers van het bedrijf te veranderen. Vaak omdat er meerdere stakeholders zijn die je moet overtuigen van je visie. In het gemiddelde familiebedrijf wordt keihard gewerkt en soms wat minder met een concreet toekomstplan. ‘Niet lullen, maar poetsen’.

Pas als de financiële resultaten achterblijven of wanneer er problemen ontstaan met interne processen, voelen ondernemers de pijn om acties te ondernemen. Hierdoor gaat er vaak onnodig veel tijd en geld verloren om e.e.a. weer op de rit te krijgen. Beter is het om dit voor te blijven door een gestructureerd plan te maken zodat je tijdig kunt schakelen.

Feit is dat de wereld in rap tempo verandert en dat vereist flexibiliteit en je voortdurend aanpassen als familiebedrijf. Om die reden werkt een traditioneel businessplan niet meer! Maar hoe ga je dan het gat dichten tussen waar je nu staat en waar je naar toe wilt als bedrijf?

Ontwikkel nieuwe vaardigheden

Het antwoord vind je in de tweedaagse training “Hoe maak je jouw familiebedrijf Futureproof”. In deze tweedaagse training ga je actief aan de slag met een effectief bewezen business model, ontwikkel je nieuwe vaardigheden én ontmoet je andere familiale ondernemers om een uitdagend plan te maken voor de toekomst van jullie bedrijf.

De stip op de horizon wordt heel helder, jullie missie duidelijker en het pad naar het doel zichtbaarder. Hierdoor behaal je de resultaten die je eerder niet voor mogelijk hield!

Wat levert deelname aan de training op?

  • Een ijzersterk businessplan die aanzet tot concrete actie;
  • De toegevoegde waarde van jullie familiebedrijf kun je na deze tweedaagse training duidelijk en concreet benoemen, voor zowel medewerkers als klanten. Dit levert een goede en fundamentele basis voor jullie marketinguitingen;
  • Vernieuwde inzichten hoe je direct het bedrijfsresultaat een boost kunt geven;
  • Praktische tools om te kunnen doorpakken zodat het bedrijfsresultaat blijft verbeteren:
  • Je ontdekt hoe je jullie Toekomstplan ‘levend’ houdt in het bedrijf;
  • Je leert het beste uit jezelf en je team te halen, zodat jouw rendement volgend jaar door het dak knalt!

Til je bedrijf naar een hoger plan

Hoe zou het voor je zijn wanneer je tijdens deze tweedaagse training geïnspireerd en uitgedaagd wordt door de beste trainers op dit vakgebied én andere familiale ondernemers ontmoet waardoor je de beste ideeën opdoet en strategieën uitwerkt om jullie bedrijf naar een hoger plan te tillen?

Denk je nu ook: ‘Daar wil ik bij zijn!’? Neem dan een optie of schrijf je direct in!
Bellen kan natuurlijk ook.

We nemen dan contact met je op voor een persoonlijke intake om te overleggen of deze tweedaagse training aansluit bij jouw wensen.

Deze training wordt gegeven door de volgende docenten en coaches:

  • Siemon van Dam (rechts):Siemon is een trainer die op inspirerende wijze zijn enorme kennis van sales en marketing weet over te brengen op de deelnemers, waardoor ze deze informatie kunnen vertalen naar hun eigen bedrijf en toekomstplan.
  • Martijn Segaar (links): een ondernemer ‘pur sang’ die familiale ondernemers motiveert en uitdaagt om out of the box te denken, waardoor er zicht komt op nieuwe mogelijkheden en de bedrijfsresultaten aanzienlijk verbeteren.

Voor wie is de training

Deze training is uitermate geschikt om met twee personen (overdrager, opvolger of extern MT-lid) uit het familiebedrijf te volgen. De meerwaarde is o.a. dat het plan dan gezamenlijk is, hetgeen zorgt voor directe gedragenheid en gedeelde energie!

De investering voor de training is inclusief voorbereidingsopdracht, werkboek, lunches, twee trainingsdagen, avondprogramma inclusief diner en catering en bedraagt € 1.197,- excl. btw per persoon. De overnachtingskosten zijn voor eigen rekening. 

Open chat
1
Hoi, heb je vragen? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Carola