fbpx

Workshop Haal het beste uit jezelf!

Groei maximaal als ondernemer én als bedrijf

“Knowing yourself is the beginning of all Wisdom” Aristotle

Haal het beste uit JEZELF

 11 februari 2020

 Purmerend

 Max 10 tot 12 pers.

 397,- ex BTW

 1 Dag

  De workshop is de start van het programma ‘Succesvol opvolgen in het familiebedrijf’ en kan ook los worden gevolgd.
  Praktijkgerichte Workshop waardoor direct inzicht ontstaat over de volgende stap in jouw ontwikkeling.
  Ervaren trainers en coaches die zijn gespecialiseerd in het familiebedrijf;

Als nieuwe generatie stap je op een rijdende trein; in een bestaand bedrijf met vaste structuren en veelal ingesleten patronen. Het is voor elke opvolger een uitdaging om daar je eigen bedrijf van te maken en jouw eigen koers te bepalen. Hierbij komt het echt aan op lef én het tonen van leiderschap. Welke talenten zet jij in om jouw doelen te bereiken? Hoe doorbreek je patronen zodat je echt vernieuwend kunt zijn in het familiebedrijf? Hoe kun je steviger in jouw schoenen staan en de resultaten bereiken die je voor ogen hebt? Wat maakt het familiebedrijf anders?

Succesvol leiderschap is werken vanuit je persoonlijke kracht in plaats werken vanuit (positie)macht.

De eerste stap om jezelf te leiden is zelfkennis. Wanneer je weet wie jij bent, wat je sterke kanten zijn maar ook jouw valkuilen, dan word je zelfbewuster. Je wordt je bewust van jouw eigen gedrag en het effect hiervan. Iedereen staat aan het roer van zijn eigen leven. Er komt van alles op ons pad en het is aan onszelf hoe we met die omstandigheden omgaan. Je kunt het vergelijken met zeilen. De wind kun je niet veranderen want daar heb je geen invloed op, maar je kunt wel de stand van de zeilen bepalen.

Handelen dat het beste bij je past

Vaak reageren we op een situatie of gebeurtenis, terwijl we achteraf pas door hebben dat we eigenlijk anders hadden willen reageren. Iemand met veel persoonlijk leiderschap is in staat om op dat moment op een manier te reageren die het beste past. Persoonlijk leiderschap is leiding geven aan jezelf. In de dagelijkse praktijk het lastigste om te doen. Gelukkig kun je je hierin ontwikkelen.

Doen!

Persoonlijk leiderschap begint dus bij jezelf en in actie komen waardoor je bereikt wat je wilt bereiken. Door meer zaken aan te gaan, bereik je simpelweg veel beter en sneller jouw doel(en). Je komt meer in je kracht te staan, toont meer daadkracht en lef waardoor je in een positieve flow komt en met plezier en rust werkt.

Persoonlijk leiderschap is de vaardigheid jezelf te leiden. Je gaat je bezig houden met wat echt belangrijk voor je is. In de dagelijkse praktijk is dat één van de moeilijkste opgaven van managers en professionals. Tegelijkertijd is het ook de meest essentiële. Door persoonlijk leiderschap kun je zeer goed handen en voeten geven aan wat voor jou belangrijk is.

Je word je bewust van je eigen gedachten en overtuigingen. Dit zorgt er allemaal voor dat je zelfbewuster wordt. Dit draagt bij aan het feit dat je bewuster en daarmee vaak effectiever gedrag kunt kiezen.

Tijdens deze interactieve workshop ontdek je waar jouw groeimogelijkheden liggen. Inzicht in eigen kwaliteiten en drijfveren is een eerste belangrijke stap in succesvol leiderschap, want pas als je jezelf goed kent en goed kunt managen, ben je in staat anderen te leiden. Je gaat je focussen op dat wat je wilt bereiken en waar je invloed op hebt, de rest is bijzaak.

De Workshop ‘Haal het beste uit jezelf in jouw familiebedrijf’ is één dag waarin je inzicht krijgt in jouw groeimogelijkheden en je ontdekt wat nodig is om je talenten optimaal te versterken in jullie familiebedrijf. Je krijgt direct inzicht in jouw overtuigingen en jouw mogelijkheden om invloed op je eigen leven en je omgeving te vergroten zodat je jouw doelen behaalt.

Het is mogelijk om na het volgen van de workshop door te stromen in het Programma ‘Succesvol opvolgen in het familiebedrijf.

Aanvang 9.30 uur – vanaf 9.15 uur kun je binnenlopen voor een kop koffie/thee tot 16.30 uur
Locatie: Purmerend (Polderweg 3)

Resultaat van de Workshop

  • Je ontdekt waar jouw kwaliteiten liggen en wat jouw drijfveren zijn en hoe je deze verder kunt inzetten en versterken zodat je het beste uit jezelf haalt én plezier in je werk ervaart;
  • Je leert dé essentiële stappen voor succesvol persoonlijk leiderschap in het familiebedrijf waardoor je sneller en betere resultaten boekt;
  • Je ontdekt hoe je jouw invloedsfeer kunt vergroten waardoor je meer grip krijgt op jezelf en je omgeving;
  • Je krijgt zich op jouw volgende stap in persoonlijke ontwikkeling en maakt een start met jouw persoonlijke succesplan.

Deze training wordt gegeven door de volgende trainers:

Deze workshop is exclusief voor de nieuwe generatie in het familiebedrijf.

Waarom kiezen voor de Workshop ‘Haal het beste uit jezelf in het familiebedrijf’

  1. Workshop is exclusief voor de nieuwe generatie, waardoor er snel vertrouwen is en je veel met en van elkaar leert;
  2. ‘Snelkookpan’ voor je persoonlijke ontwikkeling
  3. Ervaren trainers en coaches die zijn gespecialiseerd in het familiebedrijf;
  4. Veel persoonlijke aandacht en begeleiding;
  5. Praktijkgerichte Workshop waardoor direct inzicht ontstaat over de volgende stap is in jouw ontwikkeling.
Open chat
1
Hoi, heb je vragen? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Carola