Familiebedrijf in beeld: De familie Gutter

Groei maximaal als ondernemer én als bedrijf

Bakkerij Gutter

Greetje Gutter is samen met haar zus Els eigenaar familiebedrijf Bakker Gutter.

Het programma voor opvolgende directeuren was een eye opener

Wat een geweldig programma bij Familiezaken voor opvolgende directeuren! Het geeft nieuwe inzichten en inspiratie waardoor je snel verder komt in het ondernemerschap.

Concreet heeft het ons het volgende opgeleverd:

  • Meer inzicht in je eigen persoonlijkheid en wat voor invloed je daarmee op anderen hebt. Het was voor mij een eye opener te realiseren wat voor effect mijn persoonlijkheid op anderen had.
  • Bakkerij Kees Gutter is nu meer “ons” familiebedrijf geworden,  we varen nog meer onze eigen koers, waarin we duidelijker zijn voor onszelf en voor anderen.
  • Altijd te hard werken, dingen kwamen nooit echt af, structuur was er wel maar niet op de goede manier, bij Succesvolle opvolging leer je prioriteiten stellen, anders naar grootste “problemen” en projecten kijken waardoor je meer doet in minder tijd.
  • Jezelf blijven … We zijn nog steeds wie we waren toen we begonnen, alleen met meer kennis, meer structuur, en een andere kijk op het leven en het leven als ondernemer. Je hoeft niet te veranderen alleen het beste te halen uit hoe je al bent.

“Dus: Een traject bij Familiezaken is een investering in jezelf en in je familiebedrijf die het meer dan waard is, zowel in geld als tijd. Carola en Liane bedankt!”

Greetje Gutter volgde samen met haar zus Els het Next Leiderschapsprogramma 

  • Bakkerij Gutter
  • Succesvol ondernemen in jouw Familiebedrijf
  • Klantverhalen
DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK: DE 5 STRATEGIEËN BIJ OPVOLGING


    * Bij verzenden ga je akkoord met onze privacy verklaring.