Familiebedrijf in beeld: De familie Gutter

Groei maximaal als ondernemer én als bedrijf

Bakkerij Gutter

Greetje Gutter werkt bij familiebedrijf Bakker Gutter.

Een cursus over opvolging in een familiebedrijf is toch niet voor mij

“Eerst dacht ik; ja hoor weer een cursus over opvolging. Het zullen wel gefrustreerde vaders, bezorgde moeder en eigenwijze kinderen zijn. Ik dacht: “Dat heb ik wel gezien …”
Maar mensen, dat is het programma bij Succesvolle opvolging dus zeker niet! Het geeft nieuwe inzichten en inspiratie waardoor je verder komt in het ondernemerschap.

Concreet heeft het ons het volgende opgeleverd:

  • Meer inzicht in je eigen persoonlijkheid en wat voor invloed je daarmee op anderen hebt. Het was voor mij een eye opener te realiseren wat voor effect mijn persoonlijkheid op anderen had.
  • Bakkerij Kees Gutter is nu meer “ons” familiebedrijf geworden,  we varen nog meer onze eigen koers, waarin we duidelijker zijn voor onszelf en voor anderen.
  • Altijd te hard werken, dingen kwamen nooit echt af, structuur was er wel maar niet op de goede manier, bij Succesvolle opvolging leer je prioriteiten stellen, anders naar grootste “problemen” en projecten kijken waardoor je meer doet in minder tijd.
  • Jezelf blijven … We zijn nog steeds wie we waren toen we begonnen, alleen met meer kennis, meer structuur, en een andere kijk op het leven en het leven als ondernemer. Je hoeft niet te veranderen alleen het beste te halen uit hoe je al bent.

“Dus: succesvolle opvolging is een investering in jezelf en in je familiebedrijf die het meer dan waard is, zowel in geld als tijd. Carola en Liane bedankt!”

Greetje Gutter volgde samen met haar zus Els het programma Succesvol ondernemen in jouw Familiebedrijf.

  • Bakkerij Gutter
  • Succesvol ondernemen in jouw Familiebedrijf
  • Klantverhalen
Chat openen
1
Hoi, heb je vragen? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Carola