Neem het niet van ons aan maar van onze klanten

Amelia Morris

@ameliamorris

Choose a quote you like, make a statement or share a personal note to connect with your audience.

Video reviews

Gestam Kaasexport B.v.

De familie Schardam

Waboplast B.V.

De familie Waanders

KRAS B.V.

De familie Kras

Google reviews

UITSTEKEND
11 recensies op
Robbert Taam
Robbert Taam
2022-02-11
Geverifieerd
De coaching bij Familiezaken heeft mijn bewustzijn vergroot. Ik ben tot de kern gekomen van wie ik ben, waar ik voor sta en waar ik naar toe wil als nieuwe generatie in ons familiebedrijf. Stap voor stap ben ik begeleid en kreeg daarin hele praktische handvatten om tot succesvolle resultaten te komen. Het heeft mijn leiderschap versterkt en ik heb een goed team om mij heen gecreëerd. Het mooiste vond ik dat dat wat ik eerder voor onmogelijk had gehouden, mogelijk werd.
Lees verder
Corne van den Bergh
Corne van den Bergh
2021-01-14
Geverifieerd
Enthousiaste Trainers!! heel fijne training gehad op een leuke manier veel leren en goede toepassingen bespreken van de materie. Ook leerzaam om samen met anderen die bijna de zelfde situatie hebben te spreken en oefenen.
Lees verder
Peter Vreeman
Peter Vreeman
2020-11-06
Geverifieerd
Super leuke en interessante teamtraining gehad. Op een ontspannen manier zijn wij als team meer over elkaar te weten gekomen op persoonlijk en zakelijk vlak en wat iedereen wel en niet leuk vindt. Door de wijze van de training is het een ontspannen uitje voor het hele team en leer je veel van elkaar door inzicht te krijgen in hoe iedereen tegen verschillende situaties aankijk. Echt een aanrader.
Lees verder
Barbara Van Gool
Barbara Van Gool
2020-05-14
Geverifieerd
Vorig jaar juni bij Familiezaken terecht gekomen en dat was een verademing. Professionele dames die begrijpen hoe familiebedrijven werken. Erg fijn om met collega-familiebedrijven te kunnen sparren. Veel herkenbaarheid bij elkaar. In het laatste kwartaal van 2019 heb ik de training "van opvolger naar leider" gevolgd, heel leuk en leerzaam! Dames, ga zo door!
Lees verder
A. U
A. U
2020-05-13
Geverifieerd
De overname van ons familiebedrijf staat voor de deur en we konden daar de expertise van Familiezaken bij gebruiken. We hebben familiegesprekken gevoerd en daarnaast heb ik de opleiding gevolgd 'Van opvolger naar leider'. Deze training duurt circa 10 maanden. Tijdens dit traject krijg je intensieve en goede begeleiding en krijg je tools aangereikt die je in kunt zetten binnen je eigen bedrijf. Je werkt in kleine groepjes met andere ondernemers van familiebedrijven. Daarnaast heb je individuele coachgesprekken. Deze hebben mij erg geholpen bij het behalen van mijn persoonlijke doelen. Het is een absolute aanrader om het (volledige) traject te volgen. Hulde aan Carola en Liane!
Lees verder
Greetje Gutter
Greetje Gutter
2020-05-12
Geverifieerd
Wij hebben jaren geleden de "hele cursus" gevolgd bij de dames van Familie zaken en gaan nu nog regelmatig heen voor onderhoud. Na de eerste Corona stress even langs geweest voor een mindset reset gesprek en je bent weer helemaal klaar voor de nabije toekomst. Echt aanrader voor alle familiebedrijven ook als je al klaar bent met de opvolging.
Lees verder
nicolettevdn
nicolettevdn
2020-03-16
Geverifieerd
Super leuke en leerzame dag gehad. Inspirerende ontmoetingen met mensen die ook in de zelfde situatie zitten. Zeker een aanrader en ik kom heel graag terug!
Lees verder
Patrick van Gils
Patrick van Gils
2019-11-21
Geverifieerd
Proficiat Liane en Carola met deze nieuwe naam! Jullie zijn de #1 in Nederland voor familiebedrijven in zowel begeleiding als opvolging. Het is al vele jaren jullie kernspecialiteit en daarnaast ook nog eens jullie roots. Een unieke combi. Jullie vormen samen dit familiebedrijf en daarnaast vroeger ook nog eens opgegroeid in een familiebedrijf. Dan ken je ‘het klappen van de zweep’ pas echt en begrijp je je klanten als geen ander. En nu met een nieuwe naam die de lading van jullie diensten volledig dekt. Heel veel succes! Patrick van Gils
Lees verder
Jan Nauwelaerts de Agé
Jan Nauwelaerts de Agé
2018-10-30
Geverifieerd
Ik was altijd sceptisch tegenover management trainingen. Maar deze dames hebben er een ander sausje overheen weten te gooien waardoor het net een tikkie anders is. Met name de "specialisatie" bedrijfsopvolging is een toegevoegde waarde. Er zijn een hoop familiebedrijven waar de jonge honden botsen met de oude garde. Deze cursus heeft voor mij in ieder geval de angel eruit gehaald.
Lees verder

Schrijf een Google review

Klantverhalen

Wij zijn FamilieZaken

Familiezaken helpt families met een bedrijf goed samenwerken, waardoor bedrijfsopvolging en bedrijfsoverdracht soepeler en sneller verloopt. Hoe?
Met ons FAMILIY BUSINESS PROGRAMMA dat volledig gericht is op familiebedrijven die duidelijkheid willen over hun toekomst, een stevig fundament willen bouwen en meer op één lijn willen staan als familie.

Wij zijn Liane de Ruijter en Carola de Ruijter, een familiebedrijf voor het familiebedrijf. We hebben ruim 8 jaar ervaring in het werken met families in familiebedrijven en hebben ervaring in ons eigen familiebedrijf. We kennen jullie situatie dus niet alleen van buitenaf, maar ook van binnenuit.

kennismaken

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u familie kunnen helpen

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK: DE 5 STRATEGIEËN BIJ OPVOLGING


    * Bij verzenden ga je akkoord met onze privacy verklaring.