Organisatie ontwikkeling

Voor ogen krijgen welke kant jullie op willen met de organisatie en welke stappen hiervoor nodig zijn?

“Elk probleem is een uitdaging” wordt jouw nieuwe motto!

Voor elk familiebedrijf is het van belang om te blijven vernieuwen. Zonder ontwikkeling sta je stil en stilstand is achteruitgang. Samen krijgen we voor ogen welke kant jullie op willen met de organisatie en welke stappen er nodig zijn.

En dan begint het pas. Familie en medewerkers moeten groeien in een nieuwe rol. Processen dienen te worden geanalyseerd: werken jullie efficiënt, hoe breng je de nieuwe keuzes in de praktijk, hoe organiseer je efficiënte communicatie en wat komt er onverwacht nog meer bij kijken?

Waarom kiezen familiebedrijven voor ons?

Focus, structuur en daadkracht

Hier komt het écht aan op verantwoordelijkheid nemen en je rol pakken. Verandering levert meestal gedoe op. Onder begeleiding implementeren we doelgericht de stappen die nodig zijn in het bedrijf. Focus, structuur en daadkracht gaan je helpen om balans te krijgen en te houden. Natuurlijk, met respect voor jullie cultuur, voor het verleden en de mensen.

Iedere groei en verandering gaat gepaard met vallen en opstaan, uitdagingen en onzekerheid. Maar als we accepteren dat deze zaken noodzakelijke voorwaarden zijn voor groei en ontwikkeling dan ligt voldoening en plezier in het vooruitzicht.

Neem contact met op ons via dit formulier of bel ons. We nodigen je graag uit voor een kop koffie, elke samenwerking begint tenslotte met een goed gesprek.

Liane de Ruijter: 06-23 427 437
Carola de Ruijter: 06-1464 40 30

Wil je meer informatie over ontwikkeling binnen jouw organisatie?

    * Bij verzenden ga je akkoord met onze privacy verklaring.

    DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK: DE 5 STRATEGIEËN BIJ OPVOLGING


      * Bij verzenden ga je akkoord met onze privacy verklaring.