Als familiale ondernemer sta je voor vele uitdagingen.

Bouwen aan je bedrijf, samenwerken met je team en in veel gevallen ook familieleden, familiebelangen behartigen, continue je bedrijfsstrategie bijsturen door innovatie en een wijzigende markt.

Je loopt vaak met vragen rond waar je niet direct een antwoord op hebt. Dat kan soms ook eenzaam voelen. Je hebt een familiebedrijf overgenomen met een lange historie en daar wil je nu een iets andere draai aangeven. Je wilt de stip op de horizon helder hebben. Jij bent de ondernemer met visie die voorop de troepen moet lopen. Het ontbreekt je aan tijd om hier wat mee te doen, maar je voelt dat het noodzakelijk is.

Wat zijn de kansen en wat zijn de bedreigingen?

Hoe pas ik mijn strategie aan? Wat is de stip op de horizon waar ik naar toe wil werken met mijn bedrijf? Dit wil je allemaal op een doordachte wijze en passend bij jullie cultuur doen.

Wil jij ook duidelijker de stip aan de horizon plaatsen? Heb jij ook behoefte aan een verfrissende blik op jullie business? Wil jij ook verder professionaliseren en het bedrijf naar een volgende fase brengen?

Samen met een ondernemerscoach gespecialiseerd in het familiebedrijf ga je aan de slag met het concretiseren van jullie strategie, maken van een ondernemersplan en professionaliseren van processen. Samen met je team bereid je de onderneming voor op verdere groei.

DOWNLOAD ONS GRATIS E-BOOK: DE 5 STRATEGIEËN BIJ OPVOLGING


    * Bij verzenden ga je akkoord met onze privacy verklaring.