fbpx

Veelgestelde vragen

Groei maximaal als ondernemer én als bedrijf

Wat doet Familiezaken?

Wij begeleiden ondernemende familiebedrijven naar de volgende fase in hun bedrijf.  Het komt regelmatig voor dat het familiebedrijf een goede familierelatie in de weg staat. En aan de andere kant staan disfunctionele familiepatronen een winstgevend en succesvol familiebedrijf in de weg. Familiebedrijven zijn in die zin echt anders en vereisen een andere aanpak en oplossing.

Door nauw samen te werken met deze ondernemers wordt de ondernemende kracht en de lange termijn ambitie vertaald naar de dagelijkse praktijk. Het resultaat is een toekomstbestendig familiebedrijf en een trotse familie.

Hoe kunnen we je helpen?

Onze begeleiding start altijd met een vrijblijvend intakegesprek waarin we het doel bespreken dat jullie voor ogen hebben. In onze begeleiding betrekken we de hele familie, niet alleen de familieleden die werkzaam zijn in het bedrijf maar ook bijvoorbeeld ‘de koude kant’. Het is belangrijk dat een ieder zijn wensen, drijfveren en ambities kan delen.

Begeleiding kan gaan om opvolging, verbetering van onderlinge samenwerking, het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden of vernieuwing en groei van het familiebedrijf. Als externe partij hebben we een frisse blik en zijn we goed in staat om objectief te adviseren en zaken (weer) in beweging te krijgen. Met onze ervaring hebben we de afgelopen jaren tientallen familiebedrijven succesvol begeleid. 

Ik heb al een accountant, een fiscalist en een notaris, waarom heb ik Familiezaken nodig?

Familiezaken concurreert met geen van de bestaande professionele partijen. Ons werk draagt bij aan succesvol familiebedrijf waardoor snellere en betere beslissingen kunnen worden genomen en de familieband goed blijft of verbetert. We werken nauw samen met bovengenoemde professionals.

Naast de bedrijfseconomische kant verzorgen we ook de ‘zachte kant’ zoals verbeteren van de onderlinge communicatie tussen familieleden en het ontwikkelen van toekomstbestendige bedrijfsstrategieën die traditionele adviseurs meestal niet bieden.

Hoe nemen we contact met Familiezaken op?

Stuur ons een e-mail of bel ons direct op onderstaande nummers.

Liane de Ruijter: 06-23 427 437
Carola de Ruijter: 06-1464 40 30

Open chat
1
Hoi, heb je vragen? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Carola
Powered by